Antikalk producten

Deel via whatsapp
Deel via facebook

Kalkaanslag verwijderen zonder antikalk producten

De juiste aanpak voorkomt kalkaanslag

Er zijn in Nederland veel antikalk producten in de handel om de schade die kalkaanslag veroorzaakt te beperken. Helaas zijn die producten stuk voor stuk erg slecht voor het milieu en verruïneerd u uw natuurstenen aanrecht of badkamer. Bovendien werken ze maar tijdelijk en dient u na een aantal weken alles opnieuw te ontkalken. Gelukkig is er een uitstekend alternatief. CalConditioner is niet schadelijk voor het milieu en voorkomt direct kalkaanslag. Bovendien wordt met CalConditioner oude kalkaanslag verwijderd, zodat al uw apparaten na het aanbrengen van de CalConditioner snel weer in nieuwstaat zijn. Met de CalConditioner waterontharder behoort nieuwe kalkaanslag dus voorgoed tot de verleden tijd. Door de unieke methode verdwijnt bovendien  bestaande kalkaanslag en komt die nooit meer terug.

CalConditioner, een uniek antikalk product


Door de unieke werking van CalConditioner wordt de kalk die uw water hard maakt niet uit het water verwijderd, maar krijgt deze kalk een andere elektrische lading. Daardoor plakken kalkdeeltjes niet meer aan uw leidingen én blijven de gezonde mineralen in uw drinkwater gewoon behouden. Het veranderen van de elektrische lading van de kalkdeeltjes is een puur natuurlijk proces en daardoor niet schadelijk voor uw gezondheid en het milieu. Behalve de antikalk werking wordt uw water ook heerlijk zacht en dat is fijn voor uw huid, haren en wasgoed. Natuurlijk voorkomt u met de CalConditioner ook verstoppingen, reparaties en een hoog energieverbruik.

Directe besparing op energie

Indien u kalk in uw leidingwater niet langer de kans geeft zich af te zetten op de verwarmingselementen van uw apparaten zorgt u direct voor minder energieverbruik. Slechts twee millimeter kalk op uw warmte-element is al verantwoordelijk voor 20% extra energieverbruik. Als u bedenkt hoeveel apparaten in uw woning een verwarmingselement hebben begrijpt u direct hoeveel u kunt besparen. Een CV-ketel, vaatwasser, wasmachine, boiler, geiser of waterkoker worden stuk voor stuk regelmatig gebruikt. Met een schoon verwarmingselement waar kalkdeeltjes zich niet langer aan hechten verwarmt u uw water veel sneller. Zo kunt u direct veel energie besparen.

Waterontharders besparen geld

Een CalConditioner waterontharder is niet alleen beter voor uw leidingen, u bespaart er bovendien veel geld mee. Per jaar bent u met een CalConditioner waterontharder tussen de 250 en 1000 euro goedkoper uit. Naast het feit dat u veel energie bespaart door het schoon houden van de verwarmingselementen van uw apparaten heeft CalConditioner nog vele andere voordelen. Door het zachte water dat hierdoor ontstaat kunt u tot vijftig procent minder zeep en wasmiddel gebruiken. Bovendien bespaart u direct op dure reparaties en verstoppingen en hoeft u minder snel een nieuw apparaat aan te schaffen. Zoals u waarschijnlijk wel weet is kalkaanslag meestal de oorzaak van het overlijden van uw vaatwasser, CV-ketel of wasmachine. Een goed antikalk middels is dan ook onontbeerlijk. 

Montage zonder gereedschap

Zoekt u een eenvoudige antikalk methode voor uw leidingen en apparaten? Kies dan voor de CalConditioner. Het monteren van een CalConditioner is een kwestie van minuten en u kunt het heel eenvoudig zelf doen. Na montage bent u voorgoed van vervelende aanslag af en voorkomt nieuwe aanslag op uw apparaten en leidingen. Bekijk snel onze video waarin wij u kort uitleggen hoe u de CalConditioner monteert. Dat kan zonder gereedschap – iedere verpakking bevat alle benodigde onderdelen om dit antikalk apparaat aan te brengen. De CalConditioner wordt op uw leiding gemonteerd, het liefst op de aanvoerleiding direct na de watermeter. Zo behandelt het apparaat al het water dat door uw huis loopt en profiteert u optimaal.
De waardering van www.kalkaanslag.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 277 reviews.