Stel een vraag via whatsapp

Calconditioner stopt kalkaanslag

Stel een vraag via whatsapp

Calconditioner stopt kalkaanslag

Al 30 jaar de nr.1 waterontharder van Nederland en België

energie besparen wasmachine vaatwasser

Kalkaanslag in apparaten

Vrijwel al het leidingwater is hard (kalkhoudend). Zonder waterontharder zet kalkaanslag (kalksteen) zich in het wilde weg af met flinke energierekeningen tot gevolg.
lees meer
kalkaanslag kraan badkamer verwijderen

Antikalk producten

Bijna iedereen in Nederland heeft last van kalkaanslag als gevolg van hard water. Er zijn veel antikalk producten in de handel maar die zijn slecht voor het milieu.
lees meer
ionenwisselaars, koolstoffilter, magneet, FAK, vergelijk waterontharders

Waterontharder advies

Er zijn verschillende manieren om kalkaanslag te bestrijden. De meeste zijn duur, ongezond of werken onvoldoende. Maar er zijn ook goede betaalbare oplossingen. lees meer
Kokendwaterkraan kapot door kalkaanslag

Quooker, Howat, Selsiuz, Grohe

Kalkaanslag ontstaat boven de 60 graden. Een kokendwaterkraan gaat tot 100 graden. Kalkaanslag hoopt zich op, en die mooie kokendwaterkraan gaat kapot.
lees meer
Energie besparen verwarming boiler ketel combiketel

Cv ketel ontkalken

Hard water veroorzaakt kalkafzetting in de warmtewisselaar van van iedere cv- of combi-ketel. Hierdoor ontstaat een blokkade voor de warmtestroom en dat veroorzaakt energieverspilling. lees meer
Kalkaanslag van natuursteen verwijderen schoonmaken

Natuursteen

Voorkom kalkaanslag op natuursteen. Het verwijderen van kalkaanslag tast namelijk ook de natuurlijk aanwezige kalksteen aan. Hierdoor worden keukens en badkamers ruw en dof. lees meer
Dof of pluizerig haar? Hard water of zacht water maakt een verschil

Dof, pluizig of springerig haar?

Je ooit afgevraagd waarom je thuis een droge huid hebt na het douchen en waarom je haar springerig is en op vakantie niet? Of waarom je er in dat luxe hotel geen last van had? lees meer
kalkaanslag in waterkoker verwijderen. Vieze waterkoker. Aanslag waterkoker.

Ontkalken, is dat wel nodig?

Het schoonhouden van je huis is een voortdurende strijd voor de meesten van ons, maar heb je je ooit afgevraagd of je water misschien een deel van het probleem is?
lees meer
kalkaanslag douchekop verwijderen, verstopte douchekop

Comfort en besparing

Zacht water is fijn voor je huid, het wasgoed maar ook voor jouw haren. Dat je zacht water gebruikt merk je bovendien gelijk aan de energierekening. Ervaar het zelf.
lees meer
is leidingwater gezond

Is leidingwater met kalk gezond?

Hard water is niet schadelijk voor je gezondheid. Hard water bevat meer calcium en andere mineralen dan zacht water, gezond voor de mens maar slecht voor apparaten die met water werken.
lees meer
Droge huid, psoriasis, eczeem verminderen

Eczeem en andere huidklachten

Droge huid, psoriasis, eczeem... Het zijn aandoeningen die verergerd worden door hard water. In sommige gebieden is het water zelfs keihard. Hoog tijd om dat probleem bij de bron aan te pakken.
lees meer
Snelle levering met PostNL veilig betalen met ideal