CV-ketel ontkalken

Deel via whatsapp
Deel via facebook

CalConditioner, de keuze van loodgieters

CV-ketel ontkalken? Een goed idee. Kalk in cv-installaties is pure energieverspilling

Gaat u uw CV-ketel ontkalken, dan heeft u waarschijnlijk last van hard water. Het grootste nadeel van hard water is namelijk er harde kalkaanslag in uw sanitair en verwarmingssysteem ontstaat. Deze kalkaanslag vormt een isolerende laag op verwarmingselementen en warmtewisselaars. Door deze isolerende kalklaag moeten uw verwarmingssystemen harder werken om het water warm te krijgen, met als gevolg verspilling van elektriciteit en gas. Kalkaanslag kan er zelfs uiteindelijk voor zorgen dat uw verwarmingssysteem defect raakt. Kalk heeft niet alleen invloed op verwarmingssystemen, maar het kan ook de efficiëntie en productiviteit verminderen van andere huishoudelijke apparaten, zoals waterkokers, vaatwassers, wasmachines en zelfs koffiemachines. De oplossing voor dit probleem is dit simpele apparaat: Ontkalker CC1500, dat nog veel meer voordelen heeft, maar lees eerst verder!

Extra energieverbruik door kalkaanslag

Energielabel omhoog levert geld op bij verkoop
Vaak zien mensen de kalkaanslag op de kraan en douchekop en denken dat dit het enige probleem is dat wordt veroorzaakt door hard water, maar het probleem zit ook in de leidingen en apparaten.
Door de vorming van kalkaanslag kunnen de leidingen verstopt raken en storingen in uw huishouden veroorzaken. Hoewel je verwarmingsketel nog steeds werkt, zal het niet zo efficiënt werken als voorheen, zo moet de verwarming langer aan staan om je huis op de gewenste temperatuur te krijgen, en warm water dat uit de kranen komt is niet meer zo heet als eerst.

Ter verduidelijking:

Een gezin van vier personen gebruikt al snel zo’n 2000 m3 gas per jaar. Bij een gasprijs van 0,79 euro (inclusief belasting en transport) komt dat neer op 1580 euro. Bij een rendementsverbetering van 25% bespaart u dus 395 euro per jaar, alleen al op gas.

Bespaar (deze winter al) geld en houd uw huis warm


We streven er allemaal naar om milieuvriendelijker te zijn, maar naarmate de dagen kouder worden gaan we veel meer energie gebruiken (dus geld uitgeven) dan we ons realiseren.
CalConditioner helpt om diverse apparaten zoals een uw cv, wasmachine, vaatwasser, koffiezetter en waterkoker zuiniger te maken met energie door de isolerende laag kalkaanslag te verwijderen. Water komt daardoor sneller op temperatuur en dat levert al snel een bezuiniging op van 30% op uw energierekening en, ook belangrijk, uw woning krijgt een beter energielabel. Dat is niet alleen prettig voor uw portemonnee nu, maar scheelt ook aanmerkelijk in de verkoopwaarde van uw woning.

Met een Calconditioner gaat uw cv-ketel jaren langer mee

De CalConditioner voorkomt kalkaanslag en kan bestaande kalkaanslag laag voor laag verwijderen uit apparaten die u al een tijd gebruikt. Het is dus nooit te laat om er mee te beginnen! Na zes maanden tot twee jaar zijn alle apparaten, warmtewisselaars en leidingen gegarandeerd schoon. De CalConditioner waterontharder is bovendien een goede investering die zichzelf snel terugverdient. U bespaart tot 50% op schoonmaakmiddelen, tot 30% op energie en u voorkomt dure reparaties. Deze besparing kan voor een gemiddeld gezin oplopen tot honderden euro’s per jaar.

CalConditioner, niet zomaar een waterontharder

CalConditioner waterontharder is anders dan andere waterontharders. Waar de meeste waterontharders kalk uit uw drinkwater verwijderen verandert CalConditioner de lading van de kalkdeeltjes in het water, geheel volgens een natuurlijk en gezond proces. Door het veranderen van die lading blijven kalkdeeltjes niet langer plakken aan uw leidingen of aan de verwarmingselementen van uw apparaten. Daardoor bespaart u veel energie. Het mooie van CalConditioner is dat niet alleen nieuwe kalkdeeltjes een andere lading krijgen, maar ook de bestaande kalkdeeltjes die zich al eerder aan uw waterleidingen en verwarmingselementen hebben vastgehecht. Dat betekent dat ook reeds bestaande aanslag zal verdwijnen en daarmee worden al uw apparaten weer als nieuw. Bovendien blijven door dit proces de gezonde calcium en magnesium mineralen in uw water behouden, in tegenstelling tot andere waterontharders. En dat is veel beter voor uw gezondheid.
De waardering van www.kalkaanslag.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 277 reviews.