Persbericht

Energie besparen? Vergeet dan zeker de waterleiding niet.

Energie besparen is een “hot topic” dat iedereen bezighoudt. Dit onderwerp laat niemand koud en de wil om energiezuinig te leven en zo het milieu en de portemonnee te sparen is groter dan ooit. Het wordt zelfs letterlijk een “heet” onderwerp als het gaat over het opwarmen van water. Wist u dat slechts 2 millimeter kalkafzetting op een warmte-element al zorgt voor 20% extra energieverbruik? De strijd tegen kalk is dus ook een strijd tegen energieverspilling en schadelijke milieueffecten.

Met Calconditioner is kalkafzetting is verleden tijd!

Calconditioner is een unieke, eenvoudige en goedkope methode om alle kalkproblemen op te lossen, zowel thuis als in de industrie. Met Calconditioner verbruikt u minder energie en bovendien verlengt u de levensduur en verbetert u de werking van heel wat huishoudtoestellen. Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee. Eén apparaat is voldoende om een heel huis kalkvrij te houden.

Klein, gemakkelijk te plaatsen en goedkoop

Een Calconditioner op de waterleiding plaatsen is kinderspel. Het is slechts een paar minuten werk en kan zonder gereedschap. Ideaal is het toestel te plaatsen net na de watermeter. Een Calconditioner bevat een adapter voor 12 Volt met extreem laag verbruik en aan beide zijden van het doosje zit een draad. Die draden moeten rond de waterleiding gewikkeld worden en vervolgens stopt u de stekker in het stopcontact. Een verklikkerlichtje geeft dan aan dat het apparaat werkt en binnen 4 tot 6 weken zijn de voordelen te merken. Ook de kostprijs is een meevaller: al vanaf 149 euro is er een Calconditioner voor huishoudelijk gebruik, een bedrag dat u na 5 tot 7 maanden terugverdient omdat u minder energie verbruikt.

Nederlands product

Het principe van de elektronische ontkalker is een Nederlandse uitvinding. Calconditioner waterontharders worden nog steeds in Nederland gemaakt, en daar zijn ze bij Calconditioner best trots op.
“Dit elektrisch wonderdoosje is zo groot als een luciferdoos, te plaatsen zonder gereedschap en 100% veilig.”

Monteren zonder gereedschap

Als u een eenvoudige antikalk methode zoekt voor uw leidingen en apparaten, kies dan voor de Calconditioner. Het monteren van een Calconditioner is een kwestie van minuten en kunt u heel eenvoudig zelf doen. U bent voorgoed van vervelende aanslag af en voorkomt nieuwe aanslag op uw apparaten en leidingen. Bekijk snel onze film waarin u kort wordt uitgelegd hoe u de Calconditioner monteert. Het kan zonder gereedschap en iedere verpakking bevat alle benodigde onderdelen om het aan te brengen. De Calconditioner wordt op uw leiding gemonteerd, het liefst op de aanvoerleiding direct na de watermeter. Zo behandelt het apparaat al het water dat door uw huis loopt en profiteert u optimaal. Betaalbare waterontharders zijn hier te koop.

Hij zit nu een week op de waterleiding. Met de Quooker merk ik dat de kraan soepeler begint te werken en dat na nog geen week!! Super uitvinding!

L. de Hove

Je merkt al snel dat het werkt. Vooral veel minder kalk in de douche en het kraanwater is sneller warm en veel heter. En, zoals beloofd de volgende dag in huis.

L. van Workum

Betrouwbaar en netjes op tijd geleverd. Zijn zeer tevreden over het resultaat tot nu toe. Calconditioner is een uitstekend product.

W Stout

Snelle levering met PostNL veilig betalen met ideal
Webshopchecker score
Webwinkelkeur score