Heet water kraan

Deel via whatsapp
Deel via facebook

Zeg je Quooker, dan zeg je Calconditioner.

Geweldig zo’n heetwaterkraan

De Quooker kokendwaterkraan is een “must have” in een moderne keuken. Ideaal om direct kokend water te kunnen gebruiken. Maar na een tijdje komt er steeds minder kokend water uit de kraan. Kranen met draaiknoppen gaan steeds stroever open en dicht en na een paar jaar is de kraan al aan vervanging toe. Oorzaak: kalkaanslag. Kalkaanslag ontstaat bij het verwarmen van water. Boven de 60 graden gaat dat hard en uw kraan gaat zelfs tot 100 graden. Kalkaanslag hoopt zich op, en uw espressoapparaat en kokendwaterkraan geven steeds vaker storing tot het apparaat er mee stopt. Alle merken, zoals Quooker, Howat, Selsiuz of Grohe, hebben hier grote problemen mee.

Wat kun je doen?

De beste oplossing is kalkaanslag voorkomen zonder de samenstelling van het water te veranderen. Onze CalConditioner waterontharder doet dat. In plaats van mineralen er uit te filteren (duur) of om te bouwen naar natrium (ongezond) geeft de CalConditioner de mineralen een andere elektromagnetische lading waardoor de elkaar afstoten in plaats van elkaar aantrekken. Kalkdeeltjes die elkaar afstoten kunnen geen kalkaanslag vormen. Bijzonder voordeel van deze methode is dat deze afstotende werking ook invloed heeft op bestaande kalkaanslag in leidingen en apparaten waardoor deze ook langzaam maar zeker oplost. Het is dus nooit te laat om er aan te beginnen. Na verloop van tijd werkt uw warmwaterkraan weer als vanouds en kunt u nog jaren genieten van deze luxe aanwinst in uw keuken.

Voorkom kalkaanslag in uw Quooker

Test het zelf, 90 dagen niet-goed-geld-terug. Klik hier

Wilt u alleen uw kraan (keuken) beschermen dan kunt u volstaan met het plaatsen van een CalConditioner CC750 waterontharder vlak voor de kraan. Wilt u uw hele woning verlossen van kalkaanslag dan is de CalConditioner CC1500 de oplossing. Deze plaatst u dan op de hoofdleiding. De CalConditioner is eenvoudig zelf te plaatsen zonder gereedschap. Er worden geen leidingen onderbroken en het apparaat komt niet in contact met het water! De CalConditioner is een elektronisch apparaat (geen magneet!). Een stopcontact in de buurt is noodzakelijk.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Ik bleef maar filters wisselen van mij Quooker, en toch verkalkte de kraan. Sinds ik de Calconditioner heb loopt de kraan goed door zonder onderhoud. 

Wim B.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Het was een gok maar binnen een maand deed mijn Quooker het weer als vanouds. Een aanrader als je een kraan hebt die kokend water maakt.

opakookt

Bekijk de oplossingen in onze webshop.
De waardering van www.kalkaanslag.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 277 reviews.