Stel een vraag via whatsapp

Besparen op gas en stroom

Stel een vraag via whatsapp

Besparen op gas en stroom

Bespaar geld én het milieu met onze energiezuinige oplossingen!

Bespaar fors op je energiekosten door kalkaanslag te verwijderen met onze Calconditioner! Wist je dat kalkaanslag warmte maar liefst 400 keer slechter geleidt dan koper? Hierdoor ontstaat er een isolatielaag op je verwarmingselementen, waardoor deze langer heet moeten blijven om het water te verwarmen. En dat kost onnodig veel extra energie, wat je aan het einde van de maand flink terugziet op je energierekening. Maar met onze Calconditioner verwijder je eenvoudig alle kalkaanslag uit je apparaten, leidingen en warmtewisselaars, waardoor je weer optimaal gebruik kunt maken van je apparaten én flink bespaart op je energiekosten. En het mooie is: onze Calconditioner is verkrijgbaar voor een zeer scherpe prijs! Bekijk onze producten vandaag nog in de webshop en maak je klaar voor een energiezuinige winter.

Calconditioner: direct besparen

Wil jij ook besparen op je energiekosten én je ecologische voetafdruk verkleinen? Dat kan met Calconditioner! Onze unieke oplossing verwijdert de isolerende laag kalkaanslag in diverse apparaten, zoals de cv-ketel, wasmachine, vaatwasser, koffiezetter en waterkoker. Hierdoor komt het water sneller op temperatuur en verbruik je tot wel 30% minder energie. Dat is niet alleen beter voor je portemonnee, maar zorgt ook voor een hoger energielabel van je woning. Investeer in Calconditioner en bespaar direct én op de lange termijn!
Het in Nederland verplichte energielabel geeft aan hoeveel energie een woning verbruikt. Dat hangt natuurlijk af van de isolatie, de apparatuur en de bewoners. Hoe zuinig je bent met energie heeft dus direct effect op het toegekende energielabel. Identieke woningen met dezelfde hoeveelheid bewoners kunnen daarom verschillende energielabels hebben.
Een amerikaanse studie oordeelde dat warmwatertoestellen achter een waterontharder na 15 jaar nauwelijks minder efficiënt waren geworden. Warmwatertoestellen zonder waterontharder kregen al snel kalkaanslag waardoor ze soms de helft meer energie verbruikten. Ook uit het onderzoek van het Amerikaanse Batelle instituut in opdracht van de Water Quality Research Foundation blijkt dat een waterontharder een energiebesparing kan opleveren tot maar liefst 50%.
Let op, Calconditioner is geen magneet maar werkt op stroom, je hebt dus een stopcontact nodig. Calconditioner is hier te koop.
Aanbieding
Tijdelijk met gratis Bes28000 Smart energy saver.

Waterontharder CC1500

159,00

Woning 2-6 personen

Besparing
€ 200 – 300

Capaciteit
1500 liter/uur

Afmetingen
11 x 7 x 5 cm

Garantie
3 jaar

Levensduur
20 jaar

EAN code
7432238693687


Snelle levering met PostNL veilig betalen met ideal