Stel een vraag via whatsapp

Retour sturen

Stel een vraag via whatsapp

Retour sturen

Bedenktijd / retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Daarnaast geven wij op producten voor huishoudelijk gebruik 90 dagen “niet-goed-geld-terug” garantie. Alle producten voor woonhuizen, dat zijn de CC750, CC1500 en CC2500 mogen binnen 90 dagen zonder opgaaf van reden retour. Je krijgt het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Let op: Dit geldt alleen voor aankopen via deze website. Andere verkopers kunnen afwijkende uitprobeertermijnen hanteren. Terug naar de winkel.

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@kalkaanslag.nl.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten van retour zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kalkaanslag.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Valt het resultaat tegen?

Een goede werking krijgt u alleen bij de juiste montage. Twijfelt u over de resultaten mail ons dan foto’s van de geïnstalleerde Calconditioner en een overzichtsfoto van de omgeving. Een specialist kan dan beoordelen of de manier waarop gemonteerd is wel effectief is.
Snelle levering met PostNL veilig betalen met ideal