024-7110309

Kalkaanslag Industrie

Wat is een waterontharder

Enorme besparing


Verstopte leidingen en sproeiopeningen, aanslag op verwarmingselementen, zonnecollectoren en koelvlakken van luchtbevochtigingsinstallaties, zijn bekende problemen die onderhoud en downtime veroorzaken.
Bovendien heeft de isolerende werking van kalkaanslag een nadelige invloed op de warmteafgifte van verwarmingselementen en warmtewisselaars. Bij een kalkaanslag van 2,5 millimeter is er al een rendementsverlies van gemiddeld 25%. Dat merkt u direct op uw energierekening!

Fysisch anti-kalkapparaat voor kalk- en legionella preventie

Kalkaanslag is niet alleen een voedingsbodem voor legionella maar ook de oorzaak van veel storingen De elektronische Calconditioner rekent af met alle vormen van aanslag en corrosie in waterleidingen en apparatuur.
Legionellabacterie en watertemperatuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vooral in stilstaand lauw water bij 25-40 graden Celsius vermenigvuldigt zij zich snel. Bij een temperatuur groter dan 55 graden Celsius sterft de legionellabacterie en dit gebeurt sneller naarmate de temperatuur hoger is. Koperen leidingen hebben bacterie werende eigenschappen, dit effect gaat echter verloren door kalkaanslag!
De Calconditioner doodt geen legionellabacterie, maar vormt wel een overtuigend effectieve, milieuvriendelijke en preventieve oplossing tegen biofilm en kalkaanslag.

Waterontharder met koolstoffilters

Gezond water De werking van de Calconditioner berust op de inductie van gemoduleerde elektromagnetische golven (EM) die via korte, om de waterleiding gewonden inductiekabels, op het stilstaand of voorbij stromende water worden overgebracht. Klik hier of op het plaatje voor de originele foto.
Het apparaat zelf komt niet in contact met het water. De EM-signalen planten zich in het water voort en beïnvloeden fysisch de structuur van de in het water aanwezige minerale zouten. Er vormen zich kleine poedervormige kristallen, die zich niet vasthechten aan leidingen en wanden. Deze methode is zeer doeltreffend, terwijl de chemische samenstelling van het water nauwelijks verandert. Ook reeds bestaande kalkaanslag wordt geleidelijk afgebroken.

Het resultaat

De Calconditioner zorgt voor een betere doorstroming in leidingen en apparatuur. Geen verstopte sproeiopeningen meer en sterke vermindering van kalkaanslag op aanslaggevoelige delen zoals: verwarmingselementen, warmtewisselaars, koelradiatoren van luchtbehandelingsinstallaties, boilers, geisers, mengkranen enz. Milieuvriendelijk; geen gebruik van kostbare en milieuonvriendelijke ontkalkings- of regeneratiemiddelen. Eenvoudige verwijdering van ontstane vlekken op wastafels, kranen en ander sanitair en wandtegels. En wasmiddelen werken beter!

Gegarandeerd resultaat!
Voldoet aan RW TUV GS veiligheidskeur. Door diverse laboratoria getest. 3 jaar fabrieksgarantie. De Calconditioner is een Nederlands product.

Montage

Gezond waterGezond water

De Calconditioner kan op iedere gewenste plaats op de waterleiding worden gemonteerd. De installatie hoeft niet buiten gebruik te worden gesteld, dus…. géén installatiekosten, geen downtime en snel operatief.

De installatie vereist geen speciale vaardigheden en kan eenvoudig in eigen beheer worden uitgevoerd.
    Waar te koop?
  ☛ Amazon
  ☛ Bol.com
90 dagen niet-goed-geld-terug
Voor 16u besteld morgen thuis
Gratis verzending binnen de EU
Verzenden met PostNL
Altijd voldoende voorraad
3 jaar garantie
Eenvoudig zelf monteren
Veilig betalen met Ideal
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
Snelle levering met PostNL veilig betalen met idealMakkelijk betalen met visa en paypalMakkelijk betalen met bancontact
De waardering van www.kalkaanslag.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 128 reviews.