Stel een vraag via whatsapp

Combi-ketel ontkalken

Stel een vraag via whatsapp

Combi-ketel ontkalken

Ontkalken van je Combi-Ketel voor betere prestatie en langere levensduur

De Combi-ketel is een belangrijk onderdeel van het verwarmings- en warmwatersysteem. Het onderhoud ervan is essentieel voor een optimale prestatie en levensduur. Helaas is verkalking een veelvoorkomend probleem en kan dit leiden tot minder efficiency, hogere energiekosten en zelfs tot storingen. Hierdoor ontstaat vermindering van de warmte-uitwisseling en het trager opwarmen van je huis. In ernstige gevallen kan verkalking zelfs leiden tot lekkages en andere storingen, die duur zijn om te repareren.
Verwarming blijft koud. Radiator niet warm.
Gelukkig is het ontkalken van de Combi-ketel met onze Calconditioner een relatief eenvoudig proces. De Calconditioner voorkomt kalkaanslag en gaat bestaande kalkaanslag laag voor laag verwijderen. De ketel krijgt hierdoor het oorspronkelijke rendement weer terug. Het is dus nooit te laat om er mee te beginnen! Na zes maanden tot twee jaar zijn alle apparaten, warmtewisselaars en leidingen gegarandeerd schoon.

Snel terugverdient

De Calconditioner waterontharder is bovendien een goede investering die zichzelf snel terugverdient. Je bespaart tot 50% op schoonmaakmiddelen, tot 30% op energie en je voorkomt dure reparaties. Deze besparing kan voor een gemiddeld gezin oplopen tot honderden euro’s per jaar. Calconditioner maakt apparaten zuiniger met energie door de isolerende laag kalkaanslag te verwijderen. Goed voor het milieu en voor de huishoudportemonnee.  Kijk in onze winkel, de aanschaf valt reuze mee.

Waterontharder CC1500

199,00

Woning 2-6 personen

Besparing
€ 200 – 300

Capaciteit
1500 liter/uur

Afmetingen
11 x 7 x 5 cm

Garantie
3 jaar

Levensduur
20 jaar

EAN code
7432238693687

Ook te koop bij

✅ 90 dagen bedenktijd
✅ Gratis verzenden
✅ Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Snelle levering met PostNL veilig betalen met ideal