Stel een vraag via whatsapp

Antikalkproducten

Stel een vraag via whatsapp

Antikalkproducten

Er zijn in Nederland veel antikalkproducten in de handel. Allemaal bedoeld om de schade die kalkaanslag veroorzaakt te beperken. Helaas zijn die producten stuk voor stuk erg slecht voor het milieu en maken ze je mooie natuurstenen aanrecht of badkamer dof en ruw. Bovendien werken ze maar tijdelijk en moet je na een paar weken alles opnieuw ontkalken. Gelukkig is er een uitstekend alternatief. Calconditioner is niet schadelijk voor het milieu en voorkomt direct kalkaanslag. Bovendien wordt met Calconditioner oude kalkaanslag verwijderd, zodat al jouw apparaten na een tijdje van binnen weer als nieuw zijn. Met de Calconditioner waterontharder behoort kalkaanslag dus voorgoed tot het verleden.

Calconditioner, een uniek antikalk apparaat

Door de unieke werking van Calconditioner wordt de kalk die het water hard maakt niet uit het water verwijderd, maar krijgen de kalkdeeltjes een andere elektromagnetische lading. Daardoor plakken kalkdeeltjes niet meer aan elkaar, niet meer aan leidingen én blijven de gezonde mineralen in het drinkwater gewoon behouden. Het veranderen van de elektromagnetische lading van de kalkdeeltjes is een puur natuurlijk proces en daardoor niet schadelijk voor je gezondheid en het milieu. Behalve de antikalk werking wordt jouw water ook heerlijk zacht en dat is fijn voor je huid, haren en wasgoed. Daarnaast voorkom je met de Calconditioner ook verstoppingen, reparaties en een hoog energieverbruik.

Directe besparing op energie

Zodra kalkdeeltjes in het water niet langer de kans krijgen zich af te zetten op de verwarmingselementen van apparaten zorg je direct voor minder energieverbruik. Slechts twee millimeter kalk op een warmte-element is al verantwoordelijk voor 20% extra energieverbruik. Als je bedenkt hoeveel apparaten in je woning een verwarmingselement hebben begrijp je direct hoeveel je kunt besparen. Met een schoon verwarmingselement verwarm je het water veel sneller. Die tijdwinst is puur energiebesparing.

Waterontharders besparen dus geld

Per jaar ben je met een Calconditioner waterontharder tussen de 250 en 1000 euro goedkoper uit. Naast het feit dat je veel energie bespaart door het schoon houden van de verwarmingselementen van apparaten, heeft Calconditioner nog vele andere voordelen. Omdat het water zacht is kun je tot 50% minder zeep en wasmiddel gebruiken. Bovendien bespaar je ook op dure reparaties en verstoppingen waardoor je minder snel een nieuw apparaat moet aanschaffen. Een goed antikalk apparaat is dan ook een verstandige keuze.

Monteren zonder gereedschap

Dus zoek je een eenvoudige methode, kies dan voor de Calconditioner. Het monteren van een Calconditioner is een kwestie van minuten en je kunt het heel eenvoudig zelf doen. Na montage ben je voorgoed van vervelende kalkaanslag af. Bekijk onze video waarin wij je uitleggen hoe je de Calconditioner zelf, zonder gereedschap, plaatst. Iedere verpakking bevat alle onderdelen om dit antikalk apparaat snel zelf te installeren.


Snelle levering met PostNL veilig betalen met ideal