Stel een vraag via whatsapp

Antikalkproducten

Stel een vraag via whatsapp

Antikalkproducten

Er zijn in Nederland tal van antikalkproducten verkrijgbaar die bedoeld zijn om schade veroorzaakt door kalkaanslag te beperken. Helaas zijn deze producten stuk voor stuk erg schadelijk voor het milieu en zorgen ze ervoor dat je mooie natuurstenen aanrecht of badkamer dof en ruw worden. Bovendien hebben ze slechts een tijdelijk effect, waardoor je na een paar weken opnieuw moet ontkalken. Gelukkig is er een uitstekend alternatief: Calconditioner. Dit product is niet schadelijk voor het milieu en voorkomt direct kalkaanslag. Bovendien verwijdert Calconditioner oude kalkaanslag, zodat al jouw apparaten na verloop van tijd weer als nieuw zijn. Met de Calconditioner waterontharder behoort kalkaanslag voorgoed tot het verleden.

Calconditioner, een uniek antikalk apparaat

Dankzij de unieke werking van Calconditioner wordt de kalk die het water hard maakt niet verwijderd uit het water, maar krijgen de kalkdeeltjes een andere elektromagnetische lading. Hierdoor plakken de kalkdeeltjes niet meer aan elkaar en ook niet meer aan de leidingen, terwijl de gezonde mineralen in het drinkwater behouden blijven. Dit proces, waarbij de elektromagnetische lading van de kalkdeeltjes verandert, is volledig natuurlijk en daardoor niet schadelijk voor de gezondheid en het milieu. Naast de antikalk werking zorgt de Calconditioner er ook voor dat jouw water heerlijk zacht wordt, wat goed is voor je huid, haren en wasgoed. Bovendien voorkomt de Calconditioner verstoppingen, reparaties en een hoog energieverbruik.

Directe besparing op energie

Wanneer de kalkdeeltjes in het water geen kans meer krijgen om zich af te zetten op de verwarmingselementen van apparaten, leidt dat direct tot een lager energieverbruik. Slechts twee millimeter kalkaanslag op een verwarmingselement kan al zorgen voor 20% extra energieverbruik. Als je bedenkt hoeveel apparaten in huis een verwarmingselement hebben, realiseer je je direct hoeveel je kunt besparen. Met een schoon verwarmingselement verwarm je het water bovendien veel sneller. Dit levert niet alleen tijdwinst op, maar ook een flinke besparing in energiekosten.

Waterontharders zijn dus een slimme investering die geld besparen.

Met een Calconditioner waterontharder ben je per jaar tussen de 250 en 1000 euro goedkoper uit. Naast het besparen van energie door het schoon houden van de verwarmingselementen van apparaten, heeft Calconditioner nog veel meer voordelen. Doordat het water zacht is, heb je tot wel 50% minder zeep en wasmiddel nodig. Bovendien voorkom je dure reparaties en verstoppingen, waardoor je minder snel een nieuw apparaat hoeft aan te schaffen. Kiezen voor een goede antikalk oplossing, zoals de Calconditioner, is dus een verstandige keuze die zichzelf snel terugverdient.

Monteren zonder gereedschap

Als je op zoek bent naar een eenvoudige methode om kalkaanslag voorgoed te verwijderen, kies dan voor de Calconditioner. Het monteren van dit apparaat is een fluitje van een cent en je kunt het heel gemakkelijk zelf doen, zonder dat je gereedschap nodig hebt. Na de montage ben je definitief verlost van vervelende kalkaanslag. Bekijk onze instructievideo waarin we je stap voor stap uitleggen hoe je de Calconditioner zelf kunt installeren. In elke verpakking zitten alle benodigde onderdelen om dit antikalk apparaat snel en makkelijk te installeren.
Snelle levering met PostNL veilig betalen met ideal