024-7110309

Ontkalken

Is ontkalken nodig?

Ontkalken, is dat wel nodig?


Het schoonhouden van je huis is een voortdurende strijd voor de meesten van ons, maar heb je je ooit afgevraagd of je water misschien een deel van het probleem is? Afhankelijk van de hardheid van uw water kan het schoonmaken zeker een stuk moeilijker worden. Denk alleen al aan de kalkaanslag die u steeds moet verwijderen. De meeste mensen ontkalken nog steeds hun apparaten. Eigenlijk weten we niet beter en beschouwen we ontkalken dan ook als een vast onderdeel van de klusjes in huis. Vaak ontkalken we apparaten met azijn of met een chemisch middel. Helaas stinkt dat niet alleen, maar is het ook nog eens slecht voor onze gezondheid én voor het milieu. Kalkaanslag is erg nadelig voor de verwarmingselementen van onze apparaten. Kalkaanslag is natuurlijk ook niet mooi om te zien op uw aanrechtblad, toilet, douchedeur of badkamertegels.

Niet ontkalken betekent vaak een slechte hygiëne


Misschien wist u het niet, maar oppervlakken met kalkaanslag zijn minder goed hygiënisch schoon te houden. Daardoor krijgen bacteriën op uw kraan, uw aanrecht of uw douchewanden meer kans. Kalkaanslag heeft echter nog meer nadelige gevolgen. Aanslag in leidingen die regelmatig een tijdje niet worden gebruikt – zoals bij sportkleedkamers buiten het seizoen of bij vakantiewoningen – is vaak verantwoordelijk voor de groei van legionella, met alle gevolgen van dien.

Ontkalken is echt een slimme keuze

Kraanwater is gezond, maar is de kraan ook gezond? U haalt uw drinkwater toch ook graag uit een schone kraan? Een verkalkte leiding waar de groei van bacteriën meer kans heeft, dat wilt u toch niet? Zorg daarom voor een goede ontkalker. Kalkaanslag in uw CV-ketel of boiler zorgt er ook voor dat u veel meer energie gebruikt, en dat is natuurlijk ook zonde. De levensduur van uw CV-ketel, boiler, vaatwasser, wasmachine of waterkoker wordt door kalk bovendien aanzienlijk korter. Kortom, kalkaanslag moet weg, en het liefst zonder al te veel inspanning.

Ontkalken door de CalConditioner


De CalConditioner Waterontharder lost het probleem kalkaanslag permanent voor u op. Het is een handig apparaatje dat u heel eenvoudig zelf kunt aansluiten op uw leidingen, zonder gereedschap. CalConditioner voorkomt kalkaanslag in uw hele huis en lost zelfs de reeds bestaande aanslag in uw leidingen en aangesloten apparaten langzaam maar zeker helemaal op. Zo bent u in één klap van al uw lastige kalkaanslag problemen af.

Ontkalken met een waterontharder bespaart veel geld

Bespaar tot wel 30% op uw energierekeningHet aanschaffen van een CalConditioner voor het ontkalken van uw apparaten en uw leidingen is een goede investering. CalConditioner voorkomt niet alleen nieuwe kalkaanslag, maar lost ook de bestaande kalkaanslag in uw leidingen en apparaten op. Daardoor bespaart u tot wel 30% op uw energierekening. De besparing op uw energieverbruik is zelfs zo groot, dat u de aanschaf van een CalConditioner al binnen een jaar terugverdient. Voor een gemiddeld gezin kan deze besparing oplopen tot honderden euro’s per jaar. Daarnaast bespaart u op schoonmaakmiddelen, heeft uw wasmachine minder zeep nodig en bespaart u zichzelf een hoop ergernis. Natuurlijk gaan uw apparaten ook veel langer mee als het verwarmingselement ervan niet langer wordt aangetast door kalkaanslag.

Nooit meer ontkalken heeft vele voordelen


Als u ervoor kiest een CalConditioner aan te brengen op uw leidingen kunt u profiteren van vele voordelen. Zo is zachter water fijn voor uw huid en haren en ook uw wasgoed wordt lekker zacht. Daarnaast gaan uw apparaten minder snel kapot, heeft u voortaan schone leidingen en apparaten, voorkomt u reparaties en bespaart u energie. Als laatste behoudt u met de CalConditioner de gezonde kalk- en magnesium mineralen in uw water en is uw water toch lekker zacht. Dat kunt u niet bereiken met een ionen wisselaar, een waterontharder met koolstoffilters of oplos- en schuurmiddelen. Meer weten? Lees dan meer over de voordelen van de CalConditioner.

Tips voor grondig ontkalken


Heeft u nog geen CalConditioner aangeschaft maar wilt u wel alvast iets doen aan die vervelende kalkaanslag? Lees dan onze uitstekende tips om kalkaanslag te verwijderen. Natuurlijk kunt u beter voorkomen dan genezen. Wilt u nooit meer last hebben van kalkaanslag en nooit meer ontkalken? Voorkom dan voorgoed problemen met de CalConditioner. Die is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor zowel particulieren als bedrijven. Onze waterontharders zijn te koop.

    Waar te koop?
  ☛ Amazon
  ☛ Bol.com
90 dagen niet-goed-geld-terug
Voor 16u besteld morgen thuis
Gratis verzending binnen de EU
Verzenden met PostNL
Altijd voldoende voorraad
3 jaar garantie
Eenvoudig zelf monteren
Veilig betalen met Ideal
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
Snelle levering met PostNL veilig betalen met idealMakkelijk betalen met visa en paypalMakkelijk betalen met bancontact
De waardering van www.kalkaanslag.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 128 reviews.