Stel een vraag via whatsapp

Hoe kun je het beste ontkalken?

Stel een vraag via whatsapp

Hoe kun je het beste ontkalken?

Waarom is ontkalken zo belangrijk?

Het schoonhouden van je huis is een voortdurende strijd voor de meesten van ons, maar heb je je ooit afgevraagd of jouw water misschien een deel van het probleem is? Afhankelijk van de hardheid van het leidingwater kan het schoonmaken zeker een stuk moeilijker worden. Denk alleen al aan de kalkaanslag die je steeds moet verwijderen.
Eigenlijk weten we niet beter en beschouwen we ontkalken als een vast onderdeel van de klusjes in huis. Vaak ontkalken we apparaten met azijn of met een chemisch middel. Helaas stinkt dat niet alleen, maar het is ook slecht voor rubberen afdichtingen in de apparaten. En voor het milieu en onze gezondheid is het ook niet best. Kalkaanslag op verwarmingselementen van onze apparaten veroorzaakt energieverspilling en kalkaanslag is natuurlijk ook niet mooi om te zien op het aanrechtblad, toilet, douchedeur of badkamertegels.
Misschien wist je het niet, maar oppervlakken met kalkaanslag zijn minder goed schoon te houden. Daardoor krijgen bacteriën op een kraan, aanrecht of op douchewanden meer kans. Kalkaanslag heeft echter nog meer nadelige gevolgen. Kalkaanslag in leidingen die regelmatig een tijdje niet worden gebruikt – zoals bij sportkleedkamers buiten het seizoen of bij vakantiewoningen – is een voedingsbodem voor de groei van legionella, met alle gevolgen van dien.

Ontkalken met een Calconditioner

Een permanente oplossing tegen kalkaanslag is de Calconditioner waterontharder. Het is een handig apparaatje dat je heel eenvoudig zelf, zonder gereedschap, kunt monteren op de waterleiding. De Calconditioner voorkomt kalkaanslag in het hele huis. Ook al bestaande kalkaanslag in leidingen en aangesloten apparaten verdwijnt langzaam maar zeker helemaal. Zo ben je in één klap van al die lastige kalkaanslagproblemen af.
De prijs valt reuze mee, bekijk onze producten in de webshop.

Waterontharder CC1500

199,00

Woning 2-6 personen

Besparing
€ 200 – 300

Capaciteit
1500 liter/uur

Afmetingen
11 x 7 x 5 cm

Garantie
3 jaar

Levensduur
20 jaar

EAN code
7432238693687

Ook te koop bij

✅ 90 dagen bedenktijd
✅ Gratis verzenden
✅ Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Snelle levering met PostNL veilig betalen met ideal