Gezondheid

Vraag je je af of het drinken van leidingwater (kraanwater) goed is voor je gezondheid? Om maar meteen met de deur in huis te vallen: leidingwater drinken is niet slecht voor je gezondheid. Hoewel veel mensen denken dat kraanwater minder goed of mineraalwater juist beter is, is het dat zeker niet. In kraanwater zit calcium en andere mineralen. Die zijn prima voor je gezondheid. Water met veel mineralen noemen ze hard water omdat je er kalkaanslag van krijgt. Gezond dus, maar wel nadelig voor je huid en haar. Hard water maakt huidproblemen erger, verkort de levensduur van apparaten en veroorzaakt een hoge energie rekening..

Calconditioner: gezond zacht water

Mensen die gefilterd water drinken kunnen belangrijke mineralen tekort komen. Een tekort aan bijvoorbeeld magnesium veroorzaakt osteoporose en diabetes. Door een gebrek aan andere mineralen kunnen hart- en vaatziekten ontstaan. Een waterontharder verwijdert vaak gezonde mineralen uit uw water. Een ionenwisselaar bijvoorbeeld zet calcium om in natrium (zout). Zout is gevaarlijk voor mensen met een hoge bloeddruk en zorgt voor nierfalen. Onze CalConditioner waterontharder laat gewoon alle mineralen in uw water zitten en ontkalkt tóch uw apparaten. Zo heb je zacht water zonder gezondheidsrisico’s. CalConditioners waterontharders zijn hier te koop.

Zacht water, heerlijk voor je huid

Tenslotte, in Nederland en België ontvangen we leidingwater van een hoge kwaliteit. Ons leidingwater is prima drinkwater. Sterker nog, de kwaliteitseisen die aan ons drinkwater worden gesteld zijn strenger dan de eisen voor mineraalwater. Fabrikanten van mineraalwater laten ons graag geloven dat de verkochte flesjes vele malen gezonder zijn dan water uit de kraan. De reden hiervoor is dat flessenwater ongeveer vijfhonderd keer duurder is dan leidingwater. Aan mineraalwater wordt dus goed verdiend.
   Contact
   Winkel
   Afrekenen
   Waterontharder woonhuis
   Waterontharder industrie
Snelle levering met PostNL veilig betalen met ideal