Zacht drinkwater

Zacht drinkwater

Al meer dan 30 jaar de gezondste waterontharder

Vraag je je af of het drinken van leidingwater (kraanwater) goed is voor je gezondheid? Om maar meteen met de deur in huis te vallen: leidingwater drinken is niet slecht voor je gezondheid. Hoewel veel mensen denken dat kraanwater minder goed of mineraalwater juist beter is, is het dat zeker niet. In kraanwater zit calcium en andere mineralen. Die zijn prima voor je gezondheid. Water met veel mineralen noemen ze hard water omdat je er kalkaanslag van krijgt. Gezond dus, maar wel nadelig voor je huid en haar. Hard water maakt huidproblemen erger, verkort de levensduur van apparaten en veroorzaakt een hoge energie rekening..

Zacht én gezond water

Mensen die gefilterd water drinken kunnen belangrijke mineralen tekort komen. Een tekort aan bijvoorbeeld magnesium veroorzaakt osteoporose en diabetes. Door een gebrek aan andere mineralen kunnen hart- en vaatziekten ontstaan. Een waterontharder verwijdert vaak gezonde mineralen uit uw water. Een ionenwisselaar bijvoorbeeld zet calcium om in natrium (zout). Zout is gevaarlijk voor mensen met een hoge bloeddruk en zorgt voor nierfalen. Onze Calconditioner waterontharder laat gewoon alle mineralen in uw water zitten en ontkalkt tóch uw apparaten. Zo heb je zacht water zonder gezondheidsrisico’s. Calconditioners waterontharders zijn hier te koop.

Gezond voor mens en dier

Tenslotte, in Nederland en België ontvangen we leidingwater van een hoge kwaliteit. Ons leidingwater is prima drinkwater. Sterker nog, de kwaliteitseisen die aan ons drinkwater worden gesteld zijn strenger dan de eisen voor mineraalwater. Fabrikanten van mineraalwater laten ons graag geloven dat de verkochte flesjes vele malen gezonder zijn dan water uit de kraan. De reden hiervoor is dat flessenwater ongeveer vijfhonderd keer duurder is dan leidingwater. Aan mineraalwater wordt dus goed verdiend.

Hij zit nu een week op de waterleiding. Met de Quooker merk ik dat de kraan soepeler begint te werken en dat na nog geen week!! Super uitvinding!

L. de Hove

Je merkt al snel dat het werkt. Vooral veel minder kalk in de douche en het kraanwater is sneller warm en veel heter. En, zoals beloofd de volgende dag in huis.

L. van Workum

Betrouwbaar en netjes op tijd geleverd. Zijn zeer tevreden over het resultaat tot nu toe. Calconditioner is een uitstekend product.

W Stout

Snelle levering met PostNL veilig betalen met ideal
Webshopchecker score
Webwinkelkeur score