Stel een vraag via whatsapp

Gun jezelf de luxe van zacht water

Stel een vraag via whatsapp

Gun jezelf de luxe van zacht water

Zacht water: glanzend haar en een zachtere huid

Heeft u ooit nagedacht over de impact van hard water op uw dagelijks leven? Hard water kan niet alleen uw gezondheid aantasten, maar ook de levensduur van uw douche-installatie beïnvloeden. Bovendien kan het uw huid uitdrogen en uw haren mat en springerig maken. Maar er is een oplossing: de Calconditioner waterontharder.

Heeft u wel eens gemerkt dat uw haar er anders uitziet en aanvoelt wanneer u op vakantie bent of doucht in de sportschool? Dit komt omdat de hardheid van het water varieert van plaats tot plaats. Thuis kan hard water uw haar droog en pluizig maken, en een doffe, levenloze uitstraling geven. De mineralen in hard water hopen zich op in uw haar, wat leidt tot deze problemen. Maar met een Calconditioner waterontharder in huis, zijn deze problemen voorgoed verleden tijd.

Calconditioner werkt direct

Wist u dat hard water invloed kan hebben op uw gezondheid en op de levensduur van uw douche-installatie? Bovendien kan hard water uw huid uitdrogen en uw haren mat en springerig maken. Een waterontharder is een uitstekende oplossing voor deze problemen.

Met zacht water krijgt uw haar een prachtige glans en wordt het veel makkelijker te stylen. En niet alleen dat, zacht water voorkomt ook kalkaanslag op wanden en vloeren, waardoor uw badkamer er altijd schoon en fris uitziet. Daarnaast zorgt zacht water voor een betere waterdruk en een heerlijk zachte huid na het douchen.

Wacht niet langer en ervaar de voordelen van zacht water met de Calconditioner waterontharder. Investeer in uw gezondheid, uw haar en uw huis en geniet van het comfort van zacht water, elke dag opnieuw. Bestel nu in onze webshop en ontdek de voordelen van de Calconditioner waterontharder!

Waterontharder CC1500

199,00

Woning 2-6 personen

Besparing
€ 200 – 300

Capaciteit
1500 liter/uur

Afmetingen
11 x 7 x 5 cm

Garantie
3 jaar

Levensduur
20 jaar

EAN code
7432238693687

Ook te koop bij

✅ 90 dagen bedenktijd
✅ Gratis verzenden
✅ Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Wat gebeurt er eigenlijk als je hard water gebruikt?

Opgeloste mineralen zoals calcium en magnesium maken het water in je huis hard. Deze mineralen zorgen ook voor een ongewenste chemische reactie met zeep, shampoo en scheerschuim. Bij deze reactie vervangen positief geladen calcium-ionen de natrium-ionen in shampoo of zeep, waardoor er schuim en kalkafzettingen achterblijven op jouw huid en in je haar. Als je hard water hebt, zitten dezelfde zeepresten die je altijd uit badkuip schrobt ook op je lichaam en in je haar. Hard water voorkomt dat je lekker zeepachtig schuim krijgt onder de douche. Als je echter een Calconditioner waterontharder hebt, zal je merken dat je met zacht water doucht en dat het veel makkelijker is om schuim te maken en af te spoelen. Je huid en haar zullen hierdoor zacht en glad aanvoelen.
Snelle levering met PostNL veilig betalen met ideal