Douchen met zacht water

Douchen met zacht water

Is het je ooit opgevallen dat je haar er anders uitziet en aanvoelt als je ergens anders doucht? Je haar gedraagt ​​zich anders na het douchen in de sportschool, of als je op vakantie bent en ziet er weer helemaal anders uit als je je haar thuis wast. Dat komt omdat de hardheid van het water overal anders is. Als je thuis hard water hebt, kan je haar droog aanvoelen en pluizig worden. Het kan ook een dof, levenloos uiterlijk hebben. Dat komt omdat die mineralen zich afzetten en ophopen in je haar. Met een waterontharder in huis worden de problemen met hard water opgelost. Je zult merken dat je haar een aantrekkelijke glans krijgt als je met zacht water doucht. En zacht water maakt je haar meer handelbaar, dus je kunt het makkelijker stylen. Zacht water voorkomt ook kalkaanslag op wanden en vloeren. De douchekop raakt niet verstopt waardoor de waterdruk goed blijft en zacht water voelt weldadig aan op de huid.

Calconditioner werkt direct

Wat gebeurt er als je hard water gebruikt?

Opgeloste mineralen zoals calcium en magnesium maken het water in je huis hard. Die mineralen zorgen ook voor een ongewenste chemische reactie met zeep, shampoo en scheerschuim. Bij deze chemische reactie vervangen positief geladen calcium-ionen de natrium-ionen in shampoo of zeep en laten ze schuim en kalkafzettingen achter op jouw huid en in je haar. Als je hard water hebt, zitten dezelfde zeepresten die je altijd uit badkuip schrobt ook op je lichaam en in je haar. Hard water voorkomt dat je lekker zeepachtig schuim krijgt onder de douche. Als je zacht water hebt, is het veel makkelijker om schuim te maken en om schuim af te spoelen.

Zacht water, heerlijk schuim

Sommige mensen merken direct dat hun huid na het baden of douchen zacht en zelfs glad aanvoelt na het installeren van een Calconditioner waterontharder. Deels komt dat omdat je niet gewend bent hoe een schone huid aanvoelt. Wat je voelt, is gewoon de echte jij. En met zacht water hoef je veel minder zeep te gebruiken.

Calconditioner, niet zomaar een waterontharder

Calconditioner waterontharder is anders dan andere waterontharders. Waar de meeste waterontharders kalk uit het drinkwater verwijderen verandert Calconditioner de lading van de kalkdeeltjes in het water. Dat is een natuurlijk en gezond proces. Door het veranderen van die lading blijven kalkdeeltjes niet langer plakken aan leidingen of aan de verwarmingselementen van apparaten. Daardoor bespaar je veel energie. Het mooie van Calconditioner is dat niet alleen nieuwe kalkdeeltjes een andere lading krijgen, maar ook de bestaande kalkdeeltjes die zich al eerder in waterleidingen en aan verwarmingselementen hebben vastgehecht. Dat betekent dat ook bestaande kalkaanslag zal verdwijnen en daarmee worden al jouw apparaten weer als nieuw. Bovendien blijven door dit proces de gezonde calcium en magnesium mineralen in het drinkwater behouden.

Hij zit nu een week op de waterleiding. Met de Quooker merk ik dat de kraan soepeler begint te werken en dat na nog geen week!! Super uitvinding!

L. de Hove

Je merkt al snel dat het werkt. Vooral veel minder kalk in de douche en het kraanwater is sneller warm en veel heter. En, zoals beloofd de volgende dag in huis.

L. van Workum

Betrouwbaar en netjes op tijd geleverd. Zijn zeer tevreden over het resultaat tot nu toe. Calconditioner is een uitstekend product.

W Stout

Snelle levering met PostNL veilig betalen met ideal
Webshopchecker score
Webwinkelkeur score