Garantie & klachten

Deel via whatsapp
Deel via facebook

Nederlands product met goede service en 3 jaar garantie 👍

90 dagen “niet-goed-geld-terug”


Daarnaast geven wij op producten voor huishoudelijk gebruik 90 dagen “niet-goed-geld-terug” garantie. Dit geldt alleen voor CalConditioners die door particulieren via deze website zijn gekocht. Andere verkopers kunnen afwijkende garantietermijnen hanteren.

Garantie


Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op al onze artikelen geven wij 3 jaar volledige garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek hierover een melding bij ons te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

laat het ons weten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@kalkaanslag.nl. Klachten nemen wij uiterst serieus en worden altijd door ons opgelost. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Contact

Onze mail wordt 16 uur per dag in de gaten gehouden en zo snel mogelijk beantwoord. De kortste route is via ons contactformulier. Gaat het om een eerdere levering, vermeld dan altijd een bestelnummer of uw postcode en huisnummer.Mailt u liever vanuit uw mailprogramma. klik dan hier: info@kalkaanslag.nl.Bellen kan natuurlijk ook. Bezoekt u ons via een mobiele telefoon dan kunt u dit telefoonnummer aantikken: +31 (0)24 7110309 Bereikbaarheid: telefonisch op werkdagen van 9.00-17.00 uur. E-mail wordt doorgaans ook ‘s avonds en in het weekend beantwoord.
De waardering van www.kalkaanslag.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 237 reviews.