✓    Voor 16:00 besteld morgen in huis
✓    9,3 waardering & gratis verzending
✓    90 dagen niet-goed-geld-terug
🇬🇧       🇩🇪       🇫🇷

Kalkaanslag in zwembaden

Kalkbestrijding in zwembaden tegen biofilm en warmteverlies

Kalkbestrijding in zwembaden tegen biofilm en warmteverlies

Water uit zwembaden verdampt constant. Kalkdeeltjes verdampen niet. Omdat u steeds water (met kalk) moet bijvullen neemt de hoeveelheid kalk in het water steeds toe. De wanden, vloer, pomp en verwarming van uw zwembad worden aan extreem veel kalk blootgesteld. Zonder ingrijpen vormt dit een kalklaag waar bacteriën goed op groeien.

Warmteverlies

Kalkaanslag beïnvloedt ook de prestaties van de zwembadverwarming, omdat het een isolator is. Vorming van 3 millimeter kalkaanslag in de warmtewisselaar zal het energieverbruik met 30% verhogen. CalConditioner voorkomt kalkvorming waardoor uw pompen en verwarmingssysteem hun rendement behouden. Hierdoor blijven de omstandigheden voor thermische uitwisseling optimaal.

Biofilm en bacteriën

CalConditioner voorkomt de vorming van kalkaanslag in zwembaden waardoor er minder chemische producten nodig zijn. Het water is veel prettiger om in te baden.

CalConditioner voorkomt kalkaanslag op zwembadonderdelen zoals tegels, mozaïeken, liners, skimmers en drains. De behandeling met CalConditioner maakt het schoonhouden van zwembaden veel makkelijker en vermindert het gebruik van schoonmaakproducten.

90 dagen niet-goed-geld-terug
Voor 16u besteld morgen thuis
Gratis verzending binnen de EU
Verzenden met PostNL
Altijd voldoende voorraad
3 jaar garantie
Eenvoudig zelf monteren
Veilig betalen met Ideal
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
De waardering van www.kalkaanslag.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 119 reviews.