Stel een vraag via whatsapp

Zacht water, zacht wasgoed

Stel een vraag via whatsapp

Zacht water, zacht wasgoed

Als je op zoek bent naar een uitstekende waterontharder is de Calconditioner een geweldige keuze. Zacht water is een belangrijk onderdeel van comfortabel wonen. Het is prettig voor je huid, je kleding slijt minder door het wassen en je hoeft minder te poetsen. Met een Calconditioner voorkom je niet alleen kalkaanslag, maar ook bestaande kalkaanslag verdwijnt. Daardoor gaan apparaten minder energie verbruiken en voorkom je dat die apparaten kapot gaan. Met Calconditioner heb je ook geen ongezonde, agressieve antikalk producten meer nodig die natuursteen aantasten en dof maken.

Kleding gaat langer mee

Een schonere vaat, een zachtere was, een minder droge huid, je haren zijn na het wassen zachter en glanzen meer, het zijn slechts een paar direct merkbare voordelen van de Calconditioner waterontharder. Andere waterontharders halen de (broodnodige) gezonde mineralen uit het water. De Calconditioner waterontharder maakt kalk echter onschadelijk met behoud van deze gezonde mineralen door de elektromagnetische lading van de kalkdeeltjes in het water te wijzigen. Deze mineralen slaan dan niet meer neer in apparaten en leidingen maar blijven zweven in het water. Goed voor je gezondheid, goed voor de apparaten, maar vooral goed voor je portemonnee. Met schone apparatuur en schone leidingen bespaar je tot wel 30% op energie en voorkom je dure reparaties.

Meer tijd voor jezelf

Met de Calconditioner heb je niet alleen profijt van energiebesparing en zachter water met alle voordelen van dien. Je houdt ook veel meer tijd over. Ontkalken met azijn of – erger nog – chemicaliën om kalkaanslag te verwijderen is bijna niet meer nodig. Ook hoef je minder vaak een vrije dag op te nemen omdat je op een monteur moet wachten. Kalkaanslag is de hoofdoorzaak van het veel te snel kapot gaan van vaatwassers, wasmachines, boilers en CV-ketels. De badkamer, keuken en toilet wekelijks bijhouden in minder dan vijf minuten? Het kan met de Calconditioner. Eindelijk heb je meer tijd voor de leuke dingen van het leven.

Het zelf plaatsen is heel eenvoudig en binnen een paar minuten gedaan. Er worden geen leidingen onderbroken, je hebt er geen gereedschap of handigheid voor nodig en alles wat je nodig hebt zit in de verpakking. De Calconditioner waterontharder kan op koperen, kunststof, aluminium en stalen leidingen worden geplaatst. Alle modellen voor huishoudelijk gebruik zijn uit voorraad leverbaar en worden gratis verzonden. Bestel je eigen Calconditioner in onze webshop.

Snelle levering met PostNL veilig betalen met ideal